Ştiri

Noile tractoare Massey Ferguson „S Effectˮ de 95 - 400 CP aduc un plus de eficiență, confort, siguranță și stil

Massey Ferguson introduce modelele „S Effectˮ în întreaga sa gamă de tractoare cu specificații avansate construite la Beauvais, care își vor face debutul mondial la Salonul Agritechnica de la Hanovra.

Noua linie Massey Ferguson seria S cuprinde MF 5700 S, MF 6700 S, MF 7700 S și MF 8700 S. „Aceste tractoare reprezintă tot ce e mai bun când vine vorba de super-confort, siguranță, tehnologie ușor de utilizat, aspect elegant și asistență de service solidă – totul în sprijinul unei agriculturi inteligente și durabile,” spune Guillaume Dericbourg, manager Sales Engineering în cadrul Massey Ferguson.

Noul MF 5709 S de 95 CP se alătură gamei

În același timp, Massey Ferguson extinde „S Effectˮ până la MF 5709 S de 95 CP, un tractor complet nou. Echipate cu aceeași tehnologie ca cea regăsită pe modelele mai mari MF 5700 S, aceste tractoare oferă aceleași specificații avansate într-un pachet compact.

MF 5709 S vine, la alegere, cu transmisia Dyna-4 sau Dyna-6, cu funcția de plasare a transmisiei în punctul neutru la apăsarea frânei și cu opțiunea suplimentară AutoDrive. Joystick-ul multifuncțional, opțiunile de sistem hidraulic și capota cu bot înclinat îl fac, de asemenea, un tractor perfect pentru operațiunile cu încărcător.

Opțiunea Fieldstar 5 cu ecran tactil pentru toate modelele

Toate modelele „S Effectˮ din toate gamele beneficiază acum de opțiunea instalării unui terminal ISOBUS autonom cu ecran tactil Fieldstar 5. Acesta îmbină ușurința în utilizare și comoditatea dată de ecranul tactil al unei tablete cu funcționalitățile solide specifice agriculturii de precizie și funcționează cu o gamă de receivere GNSS.

Fieldstar 5 asigură un pachet complet pentru agricultura de precizie, cu o suită solidă de produse ce oferă cartare, controlul automat al secțiunilor, aplicări cu rată variabilă, evidențe și o monitorizare cuprinzătoare a utilajelor prin telemetrie.

Design de vârf

Designul de vârf al modelelor „S Effectˮ, inclusiv noul design al capotei, autocolantele, luminile și farurile, creează un stil progresiv distinct. În interior, noua schemă de culori sporește și mai mult finisajele profesioniste.

Aspectul nou aduce cu el și capacități utile mai mari și o masă totală sporită la anumite modele. La MF 6715 S cu Dyna-4, de exemplu, masa totală este acum de 11 000 kg, iar la MF 6718 S, aceasta este acum de 12 500 kg pentru modelul cu Dyna-VT.

Tractoarele emblematice din seria MF 8700 S beneficiază acum de o suspensie mecanică activă a cabinei, care oferă un control de amortizare continuu (CDC) pentru un confort remarcabil, atât pe câmp, cât și pe drum.

Modelele cu Dyna-6 și Dyna-VT din gama MF 6700 S și din gamele superioare sunt acum disponibile cu o viteză maximă fie de 40, fie de 50 km/oră. Îmbunătățirile aduse sistemului de frânare limitează automat viteza la 40 km/oră dacă pedalele nu sunt configurate pentru transportul pe drum.

Frânele pneumatice duale pentru remorcă sunt acum standard pentru sistemul de frânare al remorcii, cu sistem hidraulic de frânare disponibil ca opțiune.