Ştiri

Noile tractoare din Seria Globală MF 5700 de 100 și 110 CP

Forța Massey Ferguson în sectorul de sub 130 CP este și mai mult consolidată de două noi tractoare din Seria Globală MF 5700.

Conceput și construit în fabrica Massey Ferguson din Beauvais, Franța, tractoarele noi, de 110 CP, MF 5710 și MF 5711 sunt cele mai noi modele care se alătură tractoarelor de 75-95 CP a Seriei Globale, lansate anul trecut. Împreună, aceste noi lansări subliniază investițiile semnificative ale companiei Massey Ferguson în dezvoltarea unei noi game de tractoare moderne, simple de operat și versatile.

”Ca și seria MF 4700, care a fost lansată anul trecut, tractoarele MF 5700 sunt singurele tractoare special construite în secolul 21 pentru această categorie de puteri”, explică Campbell Scott, Director Servicii Marketing și Relații Publice Massey Ferguson.

”Designul simplu și modern face ca aceste tractoare să fie extrem de potrivite pentru o gamă de operațiuni pentru fermele care cresc animale, produc lapte sau cele mixte. Caracteristicile lor moderne și ușurința în operare înseamnă, de asemenea, că sunt tractoarele perfecte pentru operațiunile cu încărcător. Designul de ultimă oră al seriei MF 5700, ce dispune de cele mai noi și puternice motoare și cele mai eficiente transmisii, oferă de asemenea performanțe înalte cu o operare ușoară pentru o gamă largă de operațiuni în câmp, dar și în transport”, adaugă Dl. Scott.

Operatorii seriei MF 5700 beneficiază de cea mai mare cabina din acest sector. Proiectată și construită în Beauvais, cabina spațioasa cu aer condiționat este echipată conform celor mai înalte specificații, oferind confort, funcționalitate și comenzi de ultim nivel în industrie.

Design-ul modern al seriei MF 5700 oferă niveluri ridicate de control și de automatizare. Aspectul proiectat ergonomic asigură ușurința în utilizare, printr-o operare simplă datorită caracteristicilor mai rar întâlnite la această clasă de tractoare

Ambele noi tractoare ale seriei MF5700 sunt echipate cu motoare impresionante, foarte eficiente, AGCO Power, cu 4 cilindri, de 4.4 litri capacitate cilindrică, care corespund cu ultimele reglementari Stage IV/Tier 4 final ce folosește cel mai nou sistem de emisii ''Totul într-unul'' . Ascuns perfect sub partea dreaptă a cabinei, tehnologia de emisii SCR ''Totul într-unul'' nu necesită întreținere și nu compromite puterea, eficiența sau, și mai important, vizibilitatea.

Massey Ferguson a utilizat, de asemenea, cele mai noi tehnologii inginerești pentru a dezvolta o cutie de viteze complet nouă 12x12, special pentru această gamă. Schimbarea sensului de mers se face fără efort utilizând un inversor mecanic comandat standard de pe partea stângă, cu activare modernă hidraulică pentru schimbări line. Pe de altă parte, manetă Massey Ferguson Power Control este o opțiune prin care schimbarea sensului de mers se face cu vârful degetelor.

Specificațiile înalte și caracteristicile moderne ale seriei MF 5700, sunt completate de designul său robust al axei spate, fapt ce a fost demonstrat în practică la seria de succes MF 5600, dar și de reductoarele încorporate și frânele imersate în ulei.

Ridicătorul hidraulic trei puncte robust cu capacitate maximă de ridicare de 4,300 kg dă posibilitatea ca MF 5700 să poarte cu ușurință echipamente moderne, comandate prin bine cunoscutul sistem de control electronic al ridicătorului hidraulic (ELC) de la Massey Ferguson
Seria MF 5700 este echipată cu două turații standard la priză, 540/540E rot/min, dar, de asemenea, vine cu opțiunea de priză cu turații standard de 540/1.000 rot/min, sau cu turațiile 540/540 Eco/1.000 rot/min.

Noul sistem hidraulic cu centru deschis, dezvoltat special pentru Seria Globală de tractoare, furnizează debitul și presiunea necesară echipamentelor și aplicațiilor moderne. Pentru cei care solicită un plus de debit - pentru a crește performanțele unui încărcător frontal - seria MF5700 poate fi dotată cu un sistem combinat de debite de 98 litri / min în total.

MF 5710 și MF 5711 sunt tractoare ideale pentru încărcătoare, opțiunea de sistem hidraulic cu un debit combinat de 98 litri/min, consolidează în continuare calitățile dovedite de manipulare ale acestor tractoare.