Mixed

Exploataţii mixte

De la culturi la creşterea animalelor - Massey Ferguson se ocupă de toate.

Tractoare versatile şi eficiente, la fel de capabile să tracteze plugul sau semănătoarea, dar şi distribuitorul de hrană, prese de baloţi paralelipipedici sau rotunzi menite să gestioneze fânul şi paiele cu la fel de mare eficacitate, alături de echipamente de încărcare pentru sarcini de manipulare a materialelor oriunde în cadrul exploataţiei.

Tractoare

Cea mai vastă gamă de tractoare pentru exploataţii de toate tipurile şi dimensiunile.

Tractoarele Massey Ferguson vă oferă performanţă, confort şi o calitate fără compromis.

Motoare eficiente şi fiabile bazate pe ultimele tehnologii lucrează cu transmisii rafinate, dar uşor de utilizat, pentru a răspunde nevoilor agricultorilor şi a pentru a profita la maximum de o gamă largă de unelte, menţinând, în acelaşi timp, costurile de exploatare la un nivel minim.

 

Combine de recoltat

Obţineţi maximum de la fiecare recoltă cu tehnologia inovatoare şi extrem de eficientă de recoltare oferită de Massey Ferguson.

Aflată în avangarda tehnologiei combinelor de recoltat, de la hederul PowerFlow la echipamentele de ultimă generaţie pentru agricultura de precizie, gama Massey Ferguson include acum 19 modele cu puteri între 175 şi 459 CP.

Aveţi la dispoziţie căişori convenţionali, alături de sisteme rotative şi hibride de separare pentru orice culturi şi condiţii.

 

Prese de balotat

Soluţii de balotare pentru toate culturile şi nevoile, de la mici exploataţii de creştere a animalelor la generarea de energie.

Prese de balotat Massey Ferguson pentru baloţi convenţionali, rotunzi şi paralelipipedici mari proiectate să reziste şi concepute să includă maximum de material în fiecare balot pentru a facilita manipularea, depozitarea şi utilizarea.

 

Manipularea materialelor

Fie că folosiţi încărcătoare pentru tractoare sau încărcătoare telescopice Massey Ferguson, beneficiaţi de o versatilitate şi o uşurinţă în utilizare inegalabile.

Încărcătoarele pentru tractoare Massey Ferguson sunt concepute special pentru acestea şi sunt complet integrabile la tractor pentru a păstra o versatilitate optimă, iar manipulatorul telescopic MF9000 vă oferă o soluţie specializată de manipulare a materialelor, concepută cu gândul la operator.