Ştiri

MF 6718 S – Mașina Anului la categoria de tractoare de putere medie

Massey Ferguson este mândră să anunțe că “S Effect” de la Massey Ferguson a avut succes la expoziția Sima din Paris, MF 6718 S fiind votat Mașina Anului la categoria la categoria de tractoare de putere medie, de către un juriu format din 17 reviste de agricultură de top din Europa.

Thierry Lhotte, Vice Președinte și Director General, Massey Ferguson, Europa și Orientul Mijlociu, spune că este încântat să primească acest premiu important. “Este o adevărată onoare ca acest tractor să fie recunoscut în acest fel. Sunt extrem de mândru de întreaga echipă de la Beauvais ce a proiectat și construit acest tractor și a contribuit la succesul acestuia.”

“La 200CP, MF 6718 S este cel mai puternic tractor în patru cilindri de pe piață”, continuă acesta. “Este cu adevărat unic deoarece livrează cea mai mare putere de la un motor în patru cilindri, oferind același cuplu ca un motor în șase cilindri. Asta îl face și cel mai manevrabil tractor de 200CP disponibil pe piață. “

Campbell Scott, Director Servicii Marketing Massey Ferguson, adaugă că “S Effect” în designul modern al tractorului seminifică îmbunătățiri în toate aspectele acestuia. “Urmează abordarea de pionierat de putere, greutate redusă și design compact ceea ce îl face să poată gestiona deopotrivă lucrări grele ce necesită tracțiune mare sau lucrări de suprafață în câmp, precum și operațiuni de încărcare în fermă.”

“Raportul excepțional putere/greutate al MF 6718 S înseamnă că este perfect și pentru operațiuni de transport. Combinat cu capacitatea de încărcare utilă impresionantă pentru mărimea sa, acesta este un performer puternic pe șosea,” adaugă acesta.