Ştiri

Romexpo Exhibition Centre - Bucharest , Romania 28Oct-1Nov

INDAGRA

Cea de-a XX-a ediție a târgului Indagra are loc la Centrul Expozițional Romexpo din București între 28 octombrie și 1 noiembrie 2015.

Ca în fiecare an, General Leasing S.A., unicul importator autorizat al produselor Massey Ferguson în România, vă invită să vizitați standul expozițional unde puteți vedea ultimele noutăți din gama MF, sistemele de ghidare și telemetrie AGCO și unde puteți socializa într-o atmosferă relaxată și comodă.

Printre noutăți, tractorul MF 4709 (95CP) al noii Serii Globale este capul de afiș al standului, fiind rezultatul a mulți ani de cercetare și proiectare. Acesta se anunță a fi unul dintre produsele ce vor fi la mare căutare începând cu anul 2016, făcând parte dintr-un segment de tractoare, între 80 și 120 de CP, ce însumează peste 50% din piața totală de tractoare din România, și care întregește gama Massey Ferguson.

Pentru clienții consacrați ai MF din România, seria MF 7700 urmează seriei MF 7600, ale cărei tractoare au fost cele mai solicitate în ultimii ani și care păstreaza elementele ce i-au adus succesul predecesoarei sale precum fiabilitatea, consumul redus de combustibil, manevrabilitatea și robustețea, aducând totodată îmbunătățiri menite să sporească productivitatea și eficiența. Trei modele vor fi prezente la standul General Leasing: MF 7718 (175 CP), MF 7722 (215 CP) și MF 7726 (255 CP).

La polul opus noii Serii Globale, cel mai puternic tractor Massey Ferguson, modelul MF 8737 (400 CP cu EPM) nu putea să lipsească de la Indagra. Propulsat de cel mai recent motor AGCO Power cu tehnologie TwinTurbo (dublu compresor), cu un sistem nou de gestionare a emisiilor și pregătit pentru sistemul de ghidare Auto Guide 3000 și sistemul de telemetrie AGCOMMAND, MF 8737 este alegerea perfectă pentru fermele mari din România.

Nu în ultimul rând, a doua noutate absolută este încărcătorul telescopic MF 9407 TR. Cu o capacitate maximă de ridicare de 3500 kg și o înălțime maximă de ridicare de 7m, cu o manevrabilitate excelentă și o viteză de operare a brațului de neegalat, încărcătorul MF 9407 TR este echipamentul ideal pentru operațiunile de manipulare din cadrul fermelor agricole.

Pentru mai multe informații despre aceste noutăți și despre întreaga gamă MF, nu ratați târgul Indagra 2015.

www.indagra.ro