Ştiri

Hederele de porumb Massey Ferguson CornFlow sporesc versatilitatea combinei și performanța la culturile culcate

Noul heder Corn Flow de la Massey Ferguson oferă capacitate mărită pentru recoltat mai rapid, performanță excelentă la culturile culcate, cu pierderi reduse de știuleți la heder.

Introduse la expoziția Sima din Paris, acestea sunt proiectate special pentru a fi folosite cu combinele MF Activa, MF Activa S, MF Beta, MF Centora and MF Delta. Gama CornFlow include opt modele noi cu patru și șase rânduri, modele rigide sau pliabile, cu distanța între rânduri de 70cm sau 75cm.

Toate hederele sunt disponibile în variant rigid sau pliabil, cu lățimi de transport de 3m, pentru cele de șase rânduri, și de 3.5m pentru cele de opt rânduri.

Hederele de porumb MF CornFlow sunt produse de Capello, o companie specializată și lider de piață, fiind proiectate împreună cu Massey Ferguson. Capello este unul dintre producătorii majori de hedere de porumb din lume și are o reputație bună pentru expertiza în proiectare și pentru calitatea înaltă a produselor construite.

“Gama MF CornFlow extinde strategia pentru o gamă completă a Massey Ferguson” spune Adam Sherriff, Market Development Manager. “Astfel, clienții beneficiază de un “ghișeu unic” ce le permite să aleagă un heder de porumb specializat ce a fost proiectat și construit special pentru combină. Totodată, clienții pot fi siguri că vor primi aceleași servicii post-vânzare și service de la dealerul lor local Massey Ferguson.”

Hedere MF CornFlow vor fi disponibile prin Rețeaua de Dealeri Massey Ferguson din Europa și Orientul Mijlociu.