Ştiri

Tractorul polar MF 5610 aterizează în Antarctica...şi la mulţi ani, Massey Ferguson!

Tractorul Massey Ferguson, care a fost echipat pentru a conduce expediţia la Polul Sud, a ajuns în Antarctica.

În funcţie de condiţiile meteorologice, ambiţioasa misiune Antarctica 2, de a ajunge la Polul Sud cu tractorul, este programată să îşi inceapă călătoria de 5000 de km prin ţinutul de gheaţă, în acest weekend (22 – 23 noiembrie).

Transportat de la Cape Town într-un avion cargo de mare tonaj, IL 76, tractorul a aterizat la Novo Runway unde a fost supus unor pregătiri finale pentru aventura sa polară.

“Este extraordinar să vezi primele fotografii cu tractorul nostru MF 5610, în Antarctica, care va fi locul lui de munca pentru următoarele câteva săptămâni”, spune Campbell Scott, Director Tehnologie de Vânzari şi Dezvoltarea Brandului.
În acest moment, sosirea lui MF 5610 s-a potrivit la fix, deoarece coincide cu naşterea oficială a mărcii Massey Ferguson ce a avut loc pe 19 noiembrie 1957.

“Aşteptăm cu mare nerăbdare să înceapă misiunea şi să urmărim progresul echipei Antarctica 2 în drumul său spre Polul Sud.”

Alături de Massey Ferguson, care asigură tractorul, Antarctica 2 a apelat la partenerii importanţi din industrie, printre ei se numără Trelleborg, Castrol, AGCO Finance, AGCO Parts, Fuse Technologies şi MechaTrac.

www.AntarcticaTwo.com

#BelieveInIt