Ştiri

Motiv de sărbătoare la atingerea bornei 67000 în producție

Combina 67,000 ce va fi produsă la fabrica AGCO din Breganze, Italia, este o Massey Ferguson BETA 7370

Massey Ferguson sărbătorește producția combinei cu numărul 67.000 la fabrica AGCO din Breganze, în nordul Italiei.

Mașina cu numărul 67.000 ce va ieși de pe linia de fabricație este o combină MF BETA 7370 de 360 CP și va merge la lucru în Suedia.

Fabrica din Breganze, ce se întinde pe o suprafață de 25ha, este Centrul de Excelență în Recoltare al AGCO, locație în care se produce gama completă de combine MF, de la modelele potrivite micilor fermierilor, până la modele de mare capacitate destinate afacerilor agricole mari. Pe lângă combina MF BETA, această gamă include seriile MF ACTIVA, MF ACTIVA S, MF CENTORA și MF DELTA.

MF BETA 7370, ce va primi titlul de combina 67.000 va merge la dealerul Massey Ferguson GH:s Traktorcity din Östergötland, Suedia.

“Combinele Massey Ferguson au avut parte de un an plin de succes în Suedia, numărul total de unități vândute dublându-se.” explică Adam Sherriff, Director Dezvoltare Piață, din cadrul departamentului Massey Ferguson Recoltare. “MF BETA 7370 este cel mai vândut model din Suedia și se remarcă prin cabina Skyline ce oferă vizibilitate excelentă, comenzi poziționate ergonomic și un confort superb, ce fac munca operatorului mai ușoară și mai productivă.”

Investițiile de ordinul milioanelor de dolari din ultimii ani au transformat fabrica AGCO din Breganze într-o unitate de producție de clasă mondială. Certificată cu standardele ISO, cele mai noi dezvoltări la fabrica de 65.000 m2 au fost reorganizarea completă a procesului de producție și al lanțului de aprovizionare, instalarea de mașini noi pentru roluire și pentru realizarea panourilor laterale, sisteme automate de sudare cu roboți, o vopsitorie ultra modernă și nu în ultimul rând, inaugurarea magnificului Centru de Vizitare AgriDome..

Combinele Massey Ferguson se produc în fabrica din Breganze din 2004. În iunie 2007, acest parteneriat a fost întărit atunci când AGCO a achiziționat 50% din acțiunile Laverda S.p.A. de la grupul Italian Argo. În 2010, AGCO a achiziționat în totalitate fabrica, aducând astfel în familia AGCO, 50 de ani de experiență în producția de combine.