Ştiri

Tractorul Massey Ferguson MF 5713 SL de 130 CP a primit premiul Tractorul Anului 2016 în categoria ”Best Utility”, în cadrul târgului Agritechnica

MF 5713 SL wins Tractor of The Year 2016 in the Best Utility Sector

Tractorul MF 5713 SL este primul câștigător al noii categorii ”Best Utility” din cadrul prestigiosului premiu Tractorul Anului.

Jurizat de o comisie formată din experți din 23 de tări din Europa, premiul a fost prezentat pe 8 noiembrie într-o ceremonie specială , în cadrul târgului Agritechnica de la Hanovra, Germania.

”Echipa Massey Ferguson este încântată pentru că MF 5713 SL a fost onorat cu acest premiu extrem de important”, spune Campbell Scott, Director Servicii Marketing. ”Suntem foarte mândri să primim acest distins premiu deoarece tractorul a fost la început nominalizat și apoi ales câștigător de un juriu compus din 23 de experți de la revistele de top din Europa.”

Juriul competiției a spus că nu au avut nici un dubiu în privința deciziei sale, lăudând dimensiunea compactă a sistemului ”All in one” ce asigură că motorul tractorului AGCO POWER de 4.4 l cu patru cilindri, respectă reglementările Stage IV/Tier 4 final privind emisiile. Acest lucru îmbunătățește curățarea gazelor emise fără a compromite puterea, eficiența, întreținerea, garda la sol sau vizibilitatea.

Această tehnologie avansată folosește un “sistem special de turbionare” pentru o amestecare perfectă a gazelor emise cu lichizi de evacuare Diesel (DEF) precum AdBlue.

Cu tehnologia ”All in One”, sistemul de Reducere Catalitică Selectivă (SCR) și Catalizatorul de Oxidare Diesel (DOC) sunt împreună incluse într-un ansamblu compact ce este perfect poziționat sub partea dreaptă a cabinei. Astfel, MF 5714 SL are cea mai îngustă capotei din clasa sa, ceea ce duce la o manevrabilitate excelentă și la o vizibilitate remarcabilă.