Ştiri

Massey Ferguson ridică ștacheta cu introducerea noii generații de încărcătoare telescopice MF TH

Seria de încăcătoare telescopice Massey Ferguson MF TH, ce și-a făcut debutul la expoziția Sima din Paris, introduce patru noi modele ce livrează putere, înălțime de ridicare, capacitate suplimentară și o alonjă mai mare.

Cele patru modele de generație nouă au capacități de ridicare de la 3t la 3.8t cu înălțimi maxime de ridicare de la 6m la 7m. Dezvoltate special pentru fermieri și prestatori de servicii, noile modele din seria de încăcătoare telescopice MF TH oferă manevrabilitate optimă și performanțele necesare pentru toate operațiunile de încărcare.

 “Noua serie MF TH duce programul nostru de dezvoltare continuă la un nivel mai înalt,” spune Campbell Scott, Director Servicii Marketing Massey Ferguson. “Noile caracteristici de pe renumitele noastre mașini livrează acum clienților performanțe chiar mai mari, permițându-le acestora să își deruleze lucrările cu mai mult confort, cu o productivitate sporită și cu costuri reduse.”

 

Toate modelele sunt echipate cu transmisie hidrostatică și sunt alimentate de motoare de 3.4 litri Doosan, în 4 cilindri, ce livrează 100CP pentru MF TH.6030 și MF TH.7035, și 130CP pentru MF TH.6534 și MF TH.7038. Toate modelele vin cu trei moduri de virare selectabile, cu două roți motrice, cu patru roți motrice și crab pentru manevrabilitate optimă în toate condițiile de lucru.

Cu patru modele disponibile în seria de încăcătoare telescopice MF TH, clienții pot alege modelul care livrează puterea și capacitatea de care au nevoie.

MF TH.6030 în format semi-compact combină două poziții ale cabinei cu manevrabilitate excelentă dată de ampatamentul scurt de 5.71m și de șasiul îngust de 2.1m, și livreză performanță de neegalat în spații strâmte, cum ar fi grajdurile înguste sau adăposturile păsărilor.

În ciuda dimensiunilor compacte, MF TH.6030 poate ridica o greutate impresionantă de 3t la 6m pentru o versatilitate optima atunci cand se încarcă baloți, îngrășământ sau gunoi. Mai mult, la numai 2.1m înălțime, versiunea cu cabină joasă poate intra în clădiri cu restricții de înălțime.

Cu un motor mai puternic, de 130 CP, MF TH.6534 excelează în transport și vine cu un debit de 190 litri/min pentru cicluri mai rapide. Capabil să ridice 3.4t la 6.5m, este utilajul perfect pentru orice tip de lucrare ce necesită un încărcător telescopic.

Pentru lucrările ce necesită o alonjă mai mare și  o capacitate de ridicare mai mare, MF TH.7035 este alegerea potrivită. Acest model combină puterea motorului de 100 CP cu abilitatea de a ridica 3.5 tone la o înălțime maximă de 7m.

Nu în ultimul rând, încăcătorul MF TH.7038 de 130CP este perfect pentru baloți grei, cu densitate mare, sau pentru lucrările cu încăcături grele de cereale sau mulch. Acesta are o capacitate maximă de ridicare de 3.8tone și o înălțime maximă de ridicare de 7m. Oferă o capacitate hidraulică de 190 litri/min pentru cele mai rapide cicluri de lucru și este alegerea ideală pentru prestatorii de servicii sau pentru fermele mari.

 

 

“Noile caracteristici de pe renumitele noastre mașini livrează acum clienților performanțe chiar mai mari, permițându-le acestora să își deruleze lucrările cu mai mult confort, cu o productivitate sporită și cu costuri reduse.”