Ştiri

Noile Încărcătoare Frontale Massey Ferguson MF FL gestionează greutăți cu ușurință

Cu introducerea noii serii de încărcătoare frontale MF FL la expoziția Sima din Paris, Massey Ferguson își extinde și mai mult poziția de lider în oferirea combinației perfecte de tractor-încărcător frontal.

Proiectate și construite, în strânsă cooperare cu Massey Ferugson, de către fabricantul, lider mondial în construcția de încărcătoare, seria MF FL gestionează cele mai grele sarcini și este disponibilă cu un terminal avansat pentru controlul din cabină ce include și cântărirea dinamică.

“Noua serie MF FL va întări și mai mult poziția Massey Ferguson de lider pe piața de tractoare cu încărcătoarelor frontale,” spune Campbell Scott, Director Servicii Marketing. “Încărcătoarele frontale MF FL combină operarea robustă cu o vizibilitate, o durabilitate și o fiabilitate, toate îmbunătățite. Totodată, noile încărcătoare oferă o suspensie de excepție și un control mai bun.”

Gama de încărcătoare frontale MF FL oferă enorm de multe opțiuni, incluzând 3 modele noi, care se potrivesc perfect cu cele mai recente tractoare Massey Ferguson, de la seria MF 4700 până la seria MF 8700. Se introduc de asemenea și denumiri noi, logice pentru modele, precum: MF FL 4220, cifrele simbolizând o înălțime de ridicare de 4.2m, și o capacitate de 2.0 tone sarcina.

“Tractoarele Massey Ferguson, puternice și agile, includ multe caracteristici specializate, exclusive, precum joystick-uri multifuncționale, comenzi pentru transmisie de neegalat și debite hidraulice înalte, caracteristici care le desemnează ca fiind partenerii ideali pentru aceste noi încărcătoare frontale,” adaugă Dl. Scott.

Seria MF FL, cu 20 de modele, este proiectată pentru a fi utilizată pe tractoare Massey Ferguson cu puteri între 60 și 300 CP. Gama include 16 modele cu auto-orizontalizare cu cuplaj paralel, cu înălțimi maxime de ridicare de la 3.5 la 5m și cu capacități de ridicare de la 1.9 la 3.3 tone. De asemenea, sunt disponibile patru modele fără cuplaj paralel, cu capacități de ridicare de la 1.9 la 2.7 tone și înălțimi maxime de ridicare de la 3.2 la 4m.

Un nou terminal opțional cu instalare la dealer poate fi montat în cabină pentru a crește precizia de încărcare, permițând cântărirea, monitorizarea poziției încărcătorului și transmiterea de notificări de service precum și controlul unui kit de iluminat adițional.

Trei noi modele se alătură seriei: MF FL 4220 cu o înălțime maximă de ridicare de 4.2m și o capacitate de ridicare de 2 tone ce oferă un plus de înălțime de ridicare pentru noua serie de tractoare MF 5700 SL. Pentru tractoarele din seria MF 6700 și 6700 S, noul MF FL 4621, ce poate ridica 2.1 tone la 4.6m, este soluția perfectă. Un alt treilea model nou, MF FL 5029, poate fi montat pe tractoarele mai mari, până la seria MF 8700 și poate ridica 2.9 tone la 5m.

Dezvoltate pentru a se ridica la nivelul tehnologic al tractoarelor moderne, Seria de încărcătoare MF FL înlocuiește Seria existentă, MF 900. Cu capacități de ridicare superioare și cu înălțimi de ridicare mai mari cu 7cm-14cm, acestea se pot alungi mai mult și dispun de un unghi mai larg de rotire a uneltelor, permițând răsturnarea peste marginile unor remorci din ce in ce mai mari.

 

“Încărcătoarele frontale MF FL combină operarea robustă cu o vizibilitate, o durabilitate și o fiabilitate, toate îmbunătățite."