AGCO Reman

AGCO Reman

Poate vreţi să îi daţi Massey-ului dvs. o inimă nouă, nişte plămâni noi ori un rinichi sau doi! Aici vă poate ajuta programul nostru excelent: AGCO Reman.

Am putea să-i spunem „Şi merge ca nou”, însă cu Reman, cel mai sigur, veţi spune „Şi merge mai bine ca nou”.

În funcţie de unde vă aflaţi, AGCO Reman vă poate oferi o serie de produse-cheie, printre care: motoare, transmisii, sisteme turbo şi echipamente de injecţie.

Nu este vorba de simple reparaţii. Este vorba de recondiţionare. Sunt mulţi care vor veni la dvs. să vă repare, pur şi simplu, motorul, însă AGCO Reman înseamnă mai mult decât atât. Veţi avea la dispoziţie un produs practic nou-nouţ.

Posibilitatea unui diagnostic greşit este inexistentă şi, prin urmare, nu veţi avea probleme costisitoare ulterioare.

Efectiv, nu există termeni de comparaţie între aceste unităţi recondiţionate şi un depanator independent nespecialist.

În primul rând, cei care au construit iniţial produsele lucrează în cadrul unităţilor noastre specializate Reman. Aceştia au mii de ore de experienţă, ceea ce nu poate fi egalat. Ştiu întotdeauna ce fac!

Cât despre costuri, veţi plăti cu cca. 30% mai puţin decât pentru o unitate nouă.

Apelăm doar la furnizori de piese originale în cadrul unităţile noastre specializate Reman şi ne ocupăm de utilaje vechi de până la 40 de ani. Iar garanţia este la fel ca pentru o unitate nouă - 12 luni integrale pentru toate produsele recondiţionate.

Aceasta este o opţiune pe cât de respectuoasă cu mediul, pe atât de rapidă. Veţi primi o unitate recondiţionată din depozitul nostru de produse Reman şi vă preluăm unitatea veche.

Veţi economisi timp, în loc să aşteptaţi diagnosticul şi reparaţiile.  Dealer-ul dvs. va instala unitatea AGCO Reman, iar în cele din urmă veţi şti că funcţionează cum trebuie încă din prima zi, fără a vă costa timp şi bani reprezentând productivitatea pierdută. 

Avantajele sunt evidente - veţi economisi bani, timp şi bătăi de cap suplimentare, având la dispoziţie un tractor cu un nou suflu. Toate acestea, fără niciun risc.