Ştiri

Tractoare Globale pentru Noua Generaţie de Fermieri Massey Ferguson dezvăluie primele informaţii despre Noua Serie Globală

Massey Ferguson, brandul global al AGCO (NYSE: AGCO), a dezvăluit în premieră informaţii despre noua sa Serie Globală de Tractoare inovative ce urmează să fie lansată anul acesta.

“Aceste tractoare reprezintă o nouă sursă de putere pentru agricultura globală ce devine din ce în ce mai provocatoare şi necesită o mecanizare eficientă, ce se pliază perfect pe nevoile fermierilor. Proiectate de la bun început pentru a fi distribuite global, aceste tractoare vor oferi un spectru larg de specificaţii, opţiuni şi echipări pentru a se potrivi tuturor clienţilor, indiferent de unde s-ar afla pe glob." a adăugat Dl. Markwell.

Echipe de inginerie multi-naţionale au lucrat la un design complet nou. Tema a fost aceea de a porni de la principiile tractorului utilitar şi de a-l reproiecta în totalitate incorporând atributele reprezentative ale Massey Ferguson, şi anume utilaje pe care te poţi baza şi care sunt uşor de utilizat. În jur de 90% din componente sunt complet noi. Modele prototip au fost testate peste 36,000 de ore, în laborator şi în câmp, în Africa, Asia, Europa si America.

Ca parte integrantă a unui concept unic în industria maşinilor agricole, strategia de producţie este aceea de a crea o reţea de fabrici în toată lumea, foarte flexibile, în care se pot produce tractoare complete şi subansamble principale. Fabrici din această reţea includ Canoas şi Mogi das Cruzes din Brazilia, Chennai din India, Manisa din Turcia şi Changzhou din China. La Changzhou, o nouă fabrică ultra modernă a fost construită pentru a îndeplini funcţia de ancoră atât pentru construcţia de tractoare, cât şi pentru furnizarea de subansamble principale. Deţinută şi administrată în totalitate de către AGCO, fabrica este echipată cu cele mai noi maşini de lucru, cu procese şi sisteme de asamblare, la fel ca în celelalte fabrici AGCO din întreaga lume.

Seria Globală Massey Ferguson va fi introdusă în etape pe parcursul următorilor 5 ani. Solide, de încredere, uşor de operat şi de întreţinut, tractoarele vor fi disponibile în varianta cu treaptă, semi-platformă, platformă sau cu cabină. Primul model din gamă, MF 4708 de 82cp, va fi lansat pentru Africa mai târziu în acest an.

“Seria Globală este proiectată de echipele noastre experimentate de inginerie, construite folosind cele mai noi tehnici de fabricaţie şi calitate, pe deplin susţinute şi folosite în domeniu," a adăugat Dl. Marwell. "Aceste tractoare sunt pe cale să devină alegerea conştientă a noii generaţii de fermieri din întreaga lume."

Sprijinit de o investiţie de peste 350 milioane dolari din partea companiei mamă, AGCO,
şi de rezultatul a peste 6 ani de cercetare şi dezvoltare, Seria Globală Massey Ferguson reprezintă o linie de produse complet nouă, cu tractoare de 60-130cp ce vor fi asamblate în multiple fabrici din lume şi vândute global.

“Acesta este cel mai mare proiect de producţie şi dezvoltare de produse noi din istoria AGCO, fiind un reper semnificativ în evoluţia brandului Massey Ferguson. Totodată, această serie reprezintă cea mai mare extindere a gamei noastre de tractoare din ultimii ani," a declarat Richard Markwell, Vice Preşedinte şi Director General Massey Ferguson Europa/Africa/Orientul Mijlociu. “Cu o experienţă şi înţelegere fără egal a designului, producţiei şi vânzării de tractoare pe pieţele internaţionale, Massey Ferguson se mândreşte cu o reputaţie impecabilă ce impulsionează acest proiect atât de ambiţios, Seria Globală MF."